Audio het Materiaalco. van Guangzhoulangyuan, Ltd

12 jaar ervarings, die uw wereld maken beter klinken

gespecialiseerd in Lijnserie, professionele spreker, monitorspreker, versterker

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Het verschil tussen openbaar het uitzenden systeem en professioneel audiosysteem

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Het verschil tussen openbaar het uitzenden systeem en professioneel audiosysteem

Vergeleken met het burgerlijke (huis) audio, openbare uitzenden (PUBLICADDRESS) ook wordt een professionele audio. Maar wij zeggen gewoonlijk dat de professionele audio (PROFESSIONALAUDIO) een bepaald stadium (prestaties) type van geluid is. De openbare radio is verschillend van dit soort geluid.

Het openbare uitzenden is de uitzendende dienst aan het publiek op een beperkt (maar eerder groot) gebied. In normale omstandigheden, wordt een openbaar uitzendingssignaal door een uitzendingslijn overgebracht die op een gebied van de uitzendingsdienst, gewoonlijk een unidirectionele (neer) wordt geschikt uitzending.

Het openbare uitzenden is plaatste binnen de organen, de ondernemingen, de troepen, de scholen, de gemeenschappen, de gebouwen, de supermarkten en de diverse trefpunten voor het publiceren van nieuws en de interne informatie, publiceert gewoonlijk programmasignaal, en verstrekt de achtergrondmuziek voor pagineren die (voor het uitzenden pagineert) en etc. gedwongen in de uitzending van de rampennoodsituatie. De openbare radio is ook nuttig voor draadloze transmissie, maar niet heersende stroming.

1, het eenvoudigste openbare het uitzenden systeem en zijn kenmerken

Een openbaar het uitzenden systeem moet minstens de volgende verbindingen worden gevormd: radiospreker, radioversterker, microfoon.

Het volgende is een kleine machtsversterker voor 360W, die gewoonlijk wordt voorzien van een voorniveau en geen behoefte om een voorversterker te vormen. De radioversterkers met grote macht, zoals een paar honderd watts of meer, moeten gewoonlijk uitzending met een preversterker zijn. Maar of het een preversterker in een gecombineerde uitzending of een afzonderlijke uitzendingsvoorversterker is, zou de inputhaven het prioritaire opdracht geven tot moeten hebben. Gewoonlijk kan minstens één microfoon bij het prioritaire signaal van de microfoon het andere inputsignaal (de zogenaamde automatische „stodde“ functie) automatisch onderdrukken om een noodsituatie te hebben in het pagineren en, kan in de noodsituatieuitzending worden gedwongen. Dit is ook verschillend van de algemene Hifi (of beroeps) voorversterker en de mixer.

De terminologie van het systeem: de microfoon, de lijn, de machtsversterker, de sprekers, enz., zijn vertrouwd met de algemene elektro akoestische arbeiders of de audioenthousiasten. Maar één van de radiolijnen, de radioversterker en de radiosprekers en de gewone sprekerslijn, machtsversterker, sprekers is lichtjes verschillend.

De sleutel is dat de uitzendingslijn gewoonlijk vrij lang is (honderden meters of zelfs kilometers), en de algemene professionele audiosprekerslijn zal meer dan 100 meters zijn. om het transmissieverlies te verminderen, is het uitzendingssignaal in principe „hoogspanning/lage huidige“ transmissie. Daarom te hoeven het algemene gebruik van radiolijnen niet om dure sprekersdraad en het gebruik van gewone verdraaid paar te gebruiken; indien in openlucht gevormd, zou het met het materiaal van de bliksembescherming moeten worden uitgerust.

Omdat het systeem voor hoogspanningstransmissie wordt gebruikt, moet de het uitzenden versterker hoogspanningssignaal verstrekken. Gewoonlijk wordt een radioversterker gebouwd met een outputtransformator om (of regelen) zijn outputvoltage te verbeteren, dat als versterker de van de „constante druk“ macht wordt bekend. De outputterminal van de constante versterker van de voltagemacht is duidelijk met het nominale outputvoltage (NormalOutputVoltage) van 70V/100V/120V/200V, eerder dan de geschatte waarde van de ladingsimpedantie (ohms), zoals die door de professionele machtsversterker wordt vermeld. De laatstgenoemde is ook genoemd geworden „vaste weerstands“ versterker.

Systeem van de sprekers zou het einduitzending, omdat de uitzendingslijn door hoogspanning/laag huidig signaal, dienovereenkomstig, uitzendende sprekers wordt verstrekt van hoge weerstand moeten zijn, hebben zij gebouwd en voor impedantietransformatie „transformator“, zijn ook duidelijk 70V/100V /120V/200V van inputterminals nominale numerieke voltagespecificaties (en de geschatte macht), en niet waarde van impedantie gebruikt. Verbonden aan de spreker moet niet hun impedantie berekenen, maar zijn toepasselijke nominale specificaties van het transmissievoltage met de het uitzenden lijngelijke kunnen hen hangen omhoog, maar de gehangen (parallel) geschatte machtsoutput de totale macht niet op dezelfde lijn van de spreker kan zijn is groter dan de radio de machtsversterker van de aandrijvingslijn. Anders zal de uitzendingsversterker overbelasten. Het minimumaantal uitzendingssprekers is niet beperkt, zal de radioversterker geen lichte of zonder commissie prestatiesverslechtering veroorzaken, maar niet beschadigd.

Het openbare het uitzenden systeem kan stemuitzendingen, zoals berichten, het pagineren, toespraken, etc… slechts uitzenden. Als u achtergrondmuziek wilt uitzenden, zend nieuws uit en geef opnamen vrij, zal kopen CD, kaarthouder, tuner (radio) en ander materiaal. Een uitzendingsversterker wordt gewoonlijk voorzien van een meerderheid van prioritaire gesorteerde inputinterfaces, die gemakkelijk aan deze apparaten kan worden verbonden.

Overigens, denken sommige mensen dat het outputvoltage van de machtsversterker op elk ogenblik aan het nominale voltage gelijk zou moeten zijn, gebruiken zij de voltagemeter (of niveaumeter) controlerend het runnen van de constante versterker van de voltagemacht, wordt het outputvoltage altijd gevonden, zodat stroomuitval. In feite, is dit een misverstand. Het nominale outputvoltage van versterker de van de „constante druk“ uitzending is het outputvoltage dat aan het nominale vermogen, niet het outputvoltage beantwoordt in elk geval. In feite, omdat het correcte signaal een soort sterk en zwak signaal is, zodat ook verandert het daadwerkelijke outputvoltage van de audiomachtsversterker in normale bedrijfsvoering. In de voorwaarde van geen overbelasting, slechts zal het pieksignaal de nominale waarde bereiken, en zijn gemiddelde output is altijd minder dan de nominale waarde. Dit is het gebruik van de niveaumeter om de „onder druk“ redenen altijd te controleren. De zogenaamde „macht“ verwijst naar het outputvoltage niet zal veranderen met het ladingsgewicht (in overbelastingsvoorwaarden) dat de outputkenmerken van de voltagebron heeft, maar het niet dat het outputvoltage als het voedingvoltage betekent dat in een hoeveelheid wordt bevestigd. De overgrote meerderheid van moderne audiomachtsversterkers gebruikt een groot negatief lijnvoltage terugkoppelt technologie, daarom, zelfs de versterker zogenaamde van de „vaste weerstands“ macht, in feite, de overgrote meerderheid van de „constante druk“

Bartijd : 2017-06-15 10:42:08 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Guangzhou langyuan audio equipment co.lt shawan branch

Contactpersoon: Ms. Jing

Tel.: +86 13728152452

Fax: 86-20-3483-5131

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)